Kvalitet i alt vi gjør 

Dokumentert kvalitet Alle våre produkter gjennomgår en streng kvalitetskontroll. Vi legger vekt på åpenhet og ønsker at all produktinformasjon skal være tilgjengelig. Fabrikkene som produserer våre produkter er valgt i henhold til våre strenge krav.  

Alle råvarer analyseres før de settes i produksjon, og hver produksjon av ferdigvarer gjennomgår en kvalitetskontroll på laboratorium før de blir tilgengelig for våre kunder.  

Trygg i bruk for idrettsutøvere STR Nordic ønsker å være en trygg leverandør av kosttilskudd også til aktive idrettsutøvere. Derfor blir alle våre produkter analysert på uavhengige laboratorium og analysert for innhold av forbudte stoffer.  

Alle våre produkter er testet for forbudte stoffer, og ingen av våre produkter inneholder forbudte stoffer.  

Idrettsutøvere kan trygt bruke alle produkter som STR Nordic tilbyr.  

  

Vårt første produkt med IFOS godkjenning

Fra 2018 ble Hjertevennlig Omega-3, som det første produktet i Norge, tildelt og sertifisert 5-Star produkt av the International Fish Oil Standard.  

Dette betyr at både renhet, oksidasjonsverdier (TOTOX) og innhold av omega-3 har en høyere standard enn for eksempel WHO sine krav til fiskeoljer. Alle produksjoner må testes og analyseres av IFOS for å kunne bli godkjent og sertifisert som et 5-Star produkt.  

Du kan lese mer om IFOS 5-star kriterier her:  

Hjertevennlig Omega-3 produseres i Norge av en produsent som i hele produksjonsprosessen fra råvare til ferdig produkt følger HACCP-systemet.