Naturlig støtte for vårt immunsystem og vitalitet

Vi har utviklet Sink + C500 mg for å støtte opp vårt immunforsvar i både hverdagen og under intensiv trening.  Dette er et produkt som gir nok sink og C-vitamin som kroppen din trenger hver dag.

Sink + C500 mg gir deg en viktig støtte for kroppen. Vitenskapelig forskning har bekreftet at produktet fremmer kroppens immunforsvar, vitalitet, energiomsetning, vitalitet og sinnet vårt – samt en rekke andre viktige oppgaver for vår kropps helse og velvære.

  • En tablett om dagen er nok.
  • Hver boks Sink + C500 mg inneholder 150 tabletter

Produktet inneholder en kombinasjon av sink og C-vitamin som begge er helt avgjørende for vårt immunforsvar. 

Vi har laget et produkt med en god dose med sink, men som ikke er for stor for daglig, langvarig bruk.  Mengden med 500 mg C-vitamin er også tilstrekkelig, da studier viser til at ved påkjenninger for kroppen, trenger vi langt mer enn 200 mg vitamin C.

Siden mennesker ikke kan lage vitamin C selv, må vi få dette tilført fra kosten eller som kosttilskudd. C-vitamin er ikke bare viktig for vårt immunforsvar, men er også nødvending for collagendannelsen som beskytter både vår hud og våre ledd.

Sink er også viktig for å holde vårt immunforsvar sterkt, spesielt siden det bidrar til at våre naturlige dreperceller i vårt immunforsvar fungerer normal. 

Sink er også viktig for normal omsetning av både protein, karbohydrater og fettstoffer, og er like viktig som C-vitamin for hud, hår og negler.

En tablett inneholder:

  • Vitamin C          500 mg (625%*)
  • Sink                    10 mg (100%*)

*% av referanseinntak


 Bestill nå til halv pris - Kun kr. 174,50 + kr 48 i frakt

Bestill nå

STR Nordic gir økt livskvalitet til over 300.000 kunder i hele Norden

 personvernerklæring

kjøpsvilkår

Kundeservice: 

Epost: kundeservice@strnordic.no

Tlf: 995 95 599 (man - fre kl. 09.00 - 17.00)