Hjertevennlig Omega-3 er endelig i Norge

Hjertevennlig Omega-3 er et norskprodusert kosttilskudd som kan bidra til å opprettholde et normalt blodtrykk* og normale triglyseridnivåer i blodet*. 

Omega-3-fettsyren DHA er også viktig for å opprettholde normale hjernefunksjoner og nomalt syn*.

Det finnes ulike typer omega-3-fettsyrer, men de viktigste heter DHA (docosaheksaoensyre) og EPA (eicosapentanoensyre).

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon, og denne gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Vår Hjertevennlig Omega-3 gir deg hele 730 mg omega-3 per 2 små kapsler, og hele 620 mg EPA og DHA. 

Daglig tilskudd av omega-3-fettsyrer er viktig

Omega-3 er en gruppe av såkalte essensielle fettsyrer som kroppen trenger. De fleste vet i dag at omega-3 er svært viktig for vår helse. Utfordringen er at kroppen vår ikke er særlig god til å produserer omega 3 selv. Derfor er det viktig at vi får tilført tilstrekkelig med omega-3 via kosten og da minst 250 mg hver dag. 

Problemet er at de færreste barn og voksne spiser tilstrekkelig med fete fiskemåltider hver uke. Derfor er det fornuftig å bruke et tilskudd med et høykvalitets omega-3-produkt. Dette gjør det enkelt og lett få i seg det man trenger av disse livsviktige fettsyrene hver dag, slik at kroppen vår fungerer optimalt.

Hjertevennlig Omega-3 kan brukes av barn som kan svelge kapsler, og anbefales også til gravide og ammende.

Norges første IFOS-godkjente omega-3

Hjertevennlig Omega-3 er det første produktet i Norge som er analysert og godkjent av IFOS - International Fish Oil Standard. 

Hjertevennlig Omega-3 har blitt godkjent med hele 5 stjerner, som er den høyeste godkjenning IFOS gir til et omega-3-produkt.

Strenge miljø- og renhetskrav

Kravene som IFOS stiller for en slik godkjenning er at innholdet i kapslene analyseres og innholdet av omega-3-fettsyrer må være i samsvar med hva som oppgis på etiketten. 

Videre må IFOS sine strenge krav til innhold av miljøgifter og tungmetaller tilfredsstilles. Dette er krav som er strengere enn for eksempel WHOs sine retningslinjer for omega-3-produkter.

Dokumentere ferskhet og lave oksidasjonsverdier

For å bli godkjent med 5 stjerner av IFOS, må man også dokumentere at produktet er ferskt og ikke harskt. Dette kalles oksidasjonsverdier, som måles i TOTOX. TOTOX-verdiene må være lave og betydelig lavere enn alle andre internasjonale krav for å passere IFOS sine strenge krav. 

For å få en godkjenning av IFOS på hele 5 stjerner må alle disse kriterier oppfylles!

Innhold per 2 kapsler:

  • Fiskeolje 1000 mg  
  • Omega-3 730 mg 
  • EPA 410 mg 
  • DHA 210 mg
  • Andre omega-3 110 mg

 Prøv Hjertevennlig Omega-3

Kun kr. 174,50 + porto 48,- for 4 måneders forbruk!

Bestill nå

* Omega-3-fettsyren DHA er viktig for å opprettholde normale hjernefunksjoner og nomalt syn. Den gode virkningen av DHA for hjernen og synet oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA. Omega-3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til å opprettholde normale triglyseridnivåer i blodet ved et daglig inntak på 2 gram. Omega-3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk ved et daglig inntak på 3 gram. Man bør ikke overskride 5 gram EPA og DHA per dag.

STR Nordic gir økt livskvalitet til over 300.000 kunder i hele Norden

 personvernerklæring

kjøpsvilkår

Kundeservice: 

Epost: kundeservice@strnordic.no

Tlf: 995 95 599 (man - fre kl. 09.00 - 17.00)